Installation

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
nvidia video driver issue 4 9 years 9 weeks ago
by mc999
9 years 9 weeks ago
by mc999
64studio to go with ubuntu 1 9 years 9 weeks ago
by js72
9 years 9 weeks ago
by sirven
My 64Studio 1.0 can't connect on the web 7 9 years 9 weeks ago
by sirven
9 years 9 weeks ago
by sirven
nForce 430 Drivers 1 9 years 15 weeks ago
by Elias
9 years 8 weeks ago
by wjl
ASUS Pundit1 P1-AH2 1 9 years 15 weeks ago
by 4tm
9 years 8 weeks ago
by wjl
Installation failure: no cd-rom drive found or is not mounted 4 9 years 9 weeks ago
by arireisner
9 years 8 weeks ago
by arireisner
SATA, SCSI and EIDE, oh my! 0 9 years 7 weeks ago
by eberg
n/a
1.4 works 2.0 doesn't 5 9 years 9 weeks ago
by noel
9 years 7 weeks ago
by noel
Release file not found during installation 1 9 years 12 weeks ago
by budindefran
9 years 6 weeks ago
by Daniel
64studio 2.0 "Setting up clock" stalls. 1 9 years 11 weeks ago
by jk47
9 years 6 weeks ago
by Daniel
Boot disk failure 9 9 years 8 weeks ago
by arireisner
9 years 6 weeks ago
by Quentin Harley
where can i download 64 studio i386 v1.0? 6 9 years 6 weeks ago
by burgermeister
9 years 6 weeks ago
by burgermeister
m audio radium 61 midi controller not showing up in jack? 0 9 years 6 weeks ago
by burgermeister
n/a
how do i upgrade to the latest version of 64 studio from 1.0? 1 9 years 6 weeks ago
by burgermeister
9 years 6 weeks ago
by burgermeister
newbie, install failure 0 9 years 5 weeks ago
by cyber punk
n/a
newbie, install failure 1 9 years 5 weeks ago
by cyber punk
9 years 5 weeks ago
by Quentin Harley
64 studio too big to fit on 700 mb cdr. 12 9 years 6 weeks ago
by burgermeister
9 years 5 weeks ago
by Daniel
64studio not booting properly after installation. 3 9 years 5 weeks ago
by tuukka.j
9 years 5 weeks ago
by tuukka.j
How do I know what model of wireless card I have? 1 9 years 5 weeks ago
by saghaulor
9 years 5 weeks ago
by gypsy_roadhog
my experience on al compaq presario 2100 2 9 years 5 weeks ago
by 1212dl
9 years 5 weeks ago
by Quentin Harley
Live CD only boots in failsafe mode. 1 9 years 4 weeks ago
by Ric
9 years 4 weeks ago
by lemule
powernow 3 9 years 6 weeks ago
by Zed2360
9 years 4 weeks ago
by davidpucheta
Lame not installing 2 9 years 4 weeks ago
by lemule
9 years 4 weeks ago
by lemule
Install from live CD ? 2 9 years 4 weeks ago
by Ric
9 years 4 weeks ago
by Ric
Just an eyecandy question 0 9 years 4 weeks ago
by js72
n/a
Syndicate content