Installation

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
30beta3 firewire, repos KDE etc 3 6 years 3 weeks ago
by zettberlin
6 years 3 weeks ago
by zettberlin
64 Studio stable & Unstable: origin & choice 0 6 years 3 weeks ago
by madforthenet
n/a
Old problem-ATI chipset- new solution ? 0 6 years 2 weeks ago
by rey2
n/a
System Language 4 6 years 3 weeks ago
by tCzerny
6 years 2 weeks ago
by tCzerny
Language support ( DIstro & Application ) 4 6 years 2 weeks ago
by madforthenet
6 years 2 weeks ago
by madforthenet
quick grub question 0 6 years 2 weeks ago
by BabaG
n/a
beta3 not booting after lilo install 0 6 years 2 weeks ago
by kaimerra
n/a
3.0 release request for mac pro install 0 6 years 2 weeks ago
by BabaG
n/a
64 Studio 2,1 and 3 beta 3 & ethernet card 0 6 years 2 weeks ago
by madforthenet
n/a
packages missing from 3.0b3 3 6 years 2 weeks ago
by danboid
6 years 2 weeks ago
by Quentin Harley
Repo for wicd : alternative network manager 7 6 years 2 weeks ago
by madforthenet
6 years 2 weeks ago
by madforthenet
Problem with beta 3 11 6 years 2 weeks ago
by shakky
6 years 1 week ago
by skullnotions
No sound system: why ? 1 6 years 1 week ago
by madforthenet
6 years 1 week ago
by madforthenet
I want to submit my experience with beta3 5 6 years 1 week ago
by SEO Honolulu
6 years 1 week ago
by skullnotions
Installing from USB-Device 4 6 years 2 weeks ago
by bayerischbeer
6 years 1 week ago
by froggysblues
Testing Beta 3 - Nvidia Display Driver Issue 26 6 years 2 weeks ago
by SEO Honolulu
6 years 6 days ago
by Quentin Harley
nvidia video driver 7 6 years 3 weeks ago
by jmccanna
6 years 6 days ago
by jmccanna
Installation stalls - new hardware 15 6 years 1 week ago
by azzapkp
6 years 6 days ago
by skullnotions
no sound 2 6 years 6 days ago
by contractcooker
6 years 6 days ago
by Quentin Harley
First test for audio recording - beta3 2 6 years 4 days ago
by SEO Honolulu
6 years 4 days ago
by SEO Honolulu
Multi-boot with Fedora10 1 6 years 2 days ago
by marshalx37
6 years 2 days ago
by Pablo
On-Board LAN on Asus M3A78-EM not loading 6 6 years 1 week ago
by bugsy
6 years 1 day ago
by picothinker
Install new ALSA driver cmpiling from source 0 5 years 51 weeks ago
by madforthenet
n/a
Gnome Themes are gone .... and Gdm is on the fritz 4 5 years 52 weeks ago
by amadeus
5 years 51 weeks ago
by amadeus
Wireless card 4965AGN just doesn't work 2 6 years 1 day ago
by marcos
5 years 51 weeks ago
by marcos
Syndicate content